La'ei ma le fa'aofuofu fua ole fa'avela moega fa'asuavaia ta'amilo

O le ta'amilosaga vai fa'avela moega o se ituaiga o ogaumu fou ma le maualuga maualuga ma le fa'aleagaina maualalo na atia'e pe a mae'a le ogaumu filifili ma le ogaumu malala fa'apala. Ona o le maualuga o le afi, o le tele o le koale fetuutuunai, fetuutuunaiga tele o uta, maualalo o le eletise oona, ma le faigofie o le Desulfurization ma isi mea lelei e fiafia i ai, ma ua faʻaaogaina lautele ma faʻalauiloaina i le lalolagi atoa. Ae ui i lea, o le faʻafitauli iloga o laei e matua faʻatapulaaina ai le faʻaogaina o le tamaoaiga o lenei ogaumu umi.

Wear and anti-wear measures of circulating fluidized bed boiler (3)

O le abrasion o vaega o le pefu koale i luga o mea faʻapipiʻi i totonu o le faʻafefe o le moega faʻafefeteina e aʻafia i le tafia o le tafe o vaega, lea e aofia ai le aʻafiaga o vaega i luga o mea i totonu o le ogaumu ma le tafia o mea e ala i le maualuga o le ea o loʻo i ai le pefu. tafe. O le ofuina o mea faʻapipiʻi moega faʻafefe vai e tele lava ina faʻalagolago i le tele o vaega, foliga o vaega, le saoasaoa o le aʻafiaga, le maualuga o le aʻafiaga, le aofaʻi o meaʻai, le malosi ma le maʻaʻa o vaega, ma isi. o le tikeri o le ofuina e fesoʻotaʻi foʻi ma mea o loʻo aʻafia i luga, ma e aʻafia foʻi i uiga o le suauʻu ma taʻaloga faʻaogaina.

Wear and anti-wear measures of circulating fluidized bed boiler (2)

O vaega e faigofie ona ofuina o fa'avela moega fe'avea'i e aofia ai paipa fa'avevela i luga ma mea e fa'afefeteina. O vaega u'amea faigofie ona ofuina o le ta'amilosaga vai fa'avela moega o le feso'ota'iga o mea refractory ma le puipui vai, o le vaega puipui paipa le lelei, o tulimanu e fa o le vai puipui, o le fa'avevela luga o le ogaumu, o le fa'avevela luga o le ogaumu taualuga. , le vaeluaga o le afa, ma le fa'avevela o luga o le si'usi'u. Faatali.

Wear and anti-wear measures of circulating fluidized bed boiler (1)

8gd3grf

E tele mea e a'afia ai le ofuina o fa'avela moega fe'avea'i. I faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e tatau ona tuʻufaʻatasia tulaga eseese, e tatau ona faia ni faiga faʻafefete ese, ma e tatau ona faʻaputuina le poto masani e faʻaauau pea ona faʻatuputeleina ma faʻaatoatoaina le tekonolosi faʻafefe o le faʻafefeina o moega moega.


Taimi meli: Nov-04-2021