La'au afi mo le fa'amūina o otaota mata'utia umu Rotary


O mea e fa'aaogaina e fa'aaogaina i totonu o le afi fa'avela matautia o lo'o calcined i vaega lavelave ma le mautu. O le fa'amoemoega o le calcination o le fa'amūina lea o otaota mata'utia i le pa'u ma fa'aitiitia le fa'aitiitia o le vevela o le toega i lalo ifo o le 5%. , o le refractory auala filifilia o otaota matautia ininerator rotary kiln e matua ese lava foliga o le kiln rotary.

Mo mea faʻafefete faʻaaogaina i le rotary kiln mo togafitiga o otaota matautia, o le vailaʻau vailaʻau o otaota matautia e faigata ona o ona ituaiga eseese, o lea ua filifili ai o le vailaʻau vailaʻau o otaota matautia e faʻafefe i le 700-1000 vevela i kilns rotary, ma le O le tu'ufa'atasiga autu o le kesi e tu'u atu ina ua mae'a fa'amamafaina otaota mata'utia e la'ititi le ga'o.

I refractory, refractory castable i kasa acidic e mautu lelei, AL2O3 SiO2 otaota rotary kiln o se tetee corrosion lelei ma castable refractory, pe a filifilia mea refractory, ae le o le filifiliga o refractory oloa, Fe2O3 anotusi i le tele e mafai ona o Fe2O3 FeCL3 tali ma. kasa chlorine, o le vaega kasa, volatile ma overbalance le piliki refractory, o le sima rotary kiln e masani ona faaaogaina i le corrosion tetee o le siosiomaga oloa puipuiga Magnesia piliki uʻamea spinel, i le otaota matautia kiln refractory mea filifiliga e le talafeagai, i le matautia. otaota rotary kiln fafaga ma outlet castable, e tatau foi ona filifilia castable sima maualalo, ona o le sima CaO ma chlorine tali, o le fausia o le vaega vai CaC1 o le a faaitiitia le tetee vevela ma le mautu maualuga vevela o le castable.

I le filifilia o mea e fa'afefeteina, e tatau ona fa'aogaina mea e mafai ona fa'afefeteina e fa'aofuofu lelei, fa'amautu fa'ate'ia vevela ma fa'a'ele'ele. O le fa'agasologa o le gaosiga o otaota mata'utia kiln fa'ata'amilo e masani lava ona fa'aogaina le fa'auluina o le ala i lalo. O otaota mata'utia o le savili muamua e sau mai le tasi itu ma e puupuu le umi o le ogaumu (o le fua faatatau o le umi-diamita e masani lava na o le 3-5m). O le tali i totonu o le umu e faigofie, o lona uiga, o le faʻamaʻi faʻamaʻi. Faatasi ai ma oloa autu o loʻo i ai nei, mullite sic piliki o se oloa e sili atu ona talafeagai, ma e mafai ona filifilia mea faʻapipiʻi mullite.


Taimi meli: Iuni-06-2024